پودر کره، ادویه ای بسیار خوشبو و خوش طعم تر از کره است که می تواند بهترین جایگزین برای کره یا مارگارین از لحاظ قیمت و سلامتی باشد. در کنار این خوشبویی و دلچسبی شما توانسته اید از کره و روغن کمی برای تهیه غذا استفاده کنید.
پودر کره جایگزین کره است و در صنعت: شیرینی پزی، آشپزی، شکلات و محصولات لبنی می توان از آن استفاده کرد. همچنین برای مزه دار کردن پاپ کورن، سیب زمینی سرخ شده، سس و کیک می توان کاربرد دارد.
این پودر برای افرادی که به لبنیات و کره حساسیت دارند بسیار مناسب می باشد.
روش مصرف پودر کره:
این پودر را با مقداری آب سرد مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا به غلظتی شبیه به ماست غلیظ برسد. آن گاه می توانید از آن به جای کره در پخت غذا و یا در اواخر پخت استفاده کنید. همچنین میتواندی با مقدار بسیار کمی روغن یا کره آب شده یا آب مخلوط کرده و به صورت رومال بر روی انواع استیک، ماهی، مرغ، بوقلمون، نان و سیر و … استفاده کنید.
شما با اضافه کردن این پودر عطر و طعم بیشتری به غذاهای خود میدهید اما در میزان چربی تاثیری ندارد. پس اگر در کیک یا شیرینی استفاده می کنید گزینه روغن یا کره را حذف نکنید.