پوست کنجد حاوی فیبر غذایی است و به دلیل اهمیت فیبر برای دستگاه گوارش، کنجد با پوست دارای ارزش غذایی بیشتری است. .
کنجد را می توان به نان و شیرینی، سالاد، ماست، انواع سوپ و آش اضافه کرد. این دانه سرشار از مواد مغذی و معدنی است. بعضی معتقدند که کنجد تنها ماده غذایی است که با مصرف آن می توان موهای سفید را به سیاه تبدیل کرد.
- ویتامین E موجود در آن به تقویت سیستم عصبی کمک می کند و از بروز اختلالات در این سیستم پیشگیری می کند.
- روغن آن سوختگی پوست را التیام می بخشد و از بروز هر نوع ناراحتی پوستی پیشگیری می کند.
- دانه کنجد و درد آرتریت را تسکین می دهد، سوخت و ساز بدن را تنظیم می کندو درمان زخم ها را سرعت می بخشد.
- تقویت کننده سیستم درون ریز، قلب و پوست است.
- این دانه فعالیت آنتی اکسیدان ها را افزایش می دهد.
- کلسیم موجود در آن برای حفظ سلامت استخوان مفید است و از بروز اختلالات مربوط به ضعیف شدن دندان و استخوان پیشگیری می کند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.